~ Sharing Is Caring ~

About

~~Tentang Blog ini~~

Blog ini merupakan koleksi peribadi saya hasil daripada pengumpulan artikel yang saya baca dan perolehi dari Internet dan juga di media cetak seperti majalah, buku dan akhbar. Di sini saya kumpulkan artikel berkenaan agama, kisah tauladan, siri masa depan, perihal lelaki dan wanita dan kisah-kisah disebalik kehidupan kita seharian.

 

~~Disclaimer~~

Artikel-artikel ini bukannya ditulis oleh saya sepenuhnya, tetapi sekadar koleksi peribadi saya yang ingin saya kongsi bersama sahabat. Saya sangat berterima kasih kepada penulis sebenar artikel-artikel berkenaan yang mungkin saya kenal ataupun tidak.

Saya mungkin menyumbang sedikit sebanyak artikel yang sesuai dengan tajuk dan issue yang diutarakan. Namun, saya bukanlah pakar dalam kategori berkenaan, sekadar berkongsi idea, pengalaman dan pengetahuan bersama.

Diharapkan kita semua beroleh manfaat daripada perkongsian kita ini.

7 Responses to "About"

ai..actually saya masuk blog ni pun secara kebetulan ja..tak sangka plak banyak isu yang menarik kat dalam ni…anywhere hope blog ni trus menarik is like first i meet it…good luck k…paling best kisah teladan and kisah cinta tu…mantap selalu k…

Terima kasih natasha~~
insyaAllah sy akan cube yg terbaik..dan mantapkan selalu eh..

tahniah utk anis (^_^)

Terima kasih atas sokong amirez ^_^

eh..google PR dh turun ke 3 dari 4? nape leh jadi camtu ek?

huhu xpasan lak….
sy pun xtau senpai nape jadi gitu…😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Add to Technorati Favorites

Kalendar

December 2016
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Sabda Rasulullah s.a.w

"Semua amalan anak Adam digandakan kebaikannya sepuluh kali ganda serupa dengannya hingga tujuh ratus kali ganda, Allah Azza Wajalla berfirman: ” Melainkan puasa, kerana ia untuk-Ku dan Aku sendiri yang membalasnya, mereka meninggalkan syahwat dan makanannya kerana-Ku.” Riwayat Bukhari & Muslim

Categories

Top Clicks

  • None

Pengunjung Terkini

Recent Readers

View My Profile View My Profile View My Profile View My Profile View My Profile
My Popularity

Bilangan Pembaca

  • 161,457 orang pembaca

Khazanah

%d bloggers like this: